Personalen

Vilka är vi?

Vi på Kava Dental kommer att göra allt vi kan för att se till att erbjuda de bästa behandlingarna inom tandvård. Varmt välkommen till oss >.

 

Tandläkare Karina Toro Escobar
TANDLÄKARE Karina Toro

2009 tog jag min tandläkarexamen från Umeå universitet. Efter en kort period på Folktandvården i Stockholm har jag jobbat som konsult på olika privata tandläkarmottagningar.

Där har jag haft förmånen att träffa en mängd olika patienter och fått se och lära mig mycket, jag har utfört omfattande behandlingar med gott resultat. Under tiden har jag hela tiden vidareutbildat mig inom olika områden.

Jag har en bred bas och är intresserad av framförallt rotfyllningar och kirurgi såsom implantat, krångliga visdomständer och allt annat inom det området.

Att arbeta noggrant och vara lyhörd gentemot mina patienter, med respekt och varsam hand utföra ett bra arbete är väldigt viktigt för mig.

Tandläkare Vano Naseh
Tandläkare Vano Naseh

2009 tog jag min tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm. Efter att ha jobbat ett par år både inom Folktandvården och på privata mottagningar startade jag min egen klinik strax utanför Stockholm och där jobbade jag fram till nu.

Mötet mellan människor, att lyssna in och hjälpa dig som patient med varje specifikt behov är något som jag brinner för.

För mig är det väldigt viktigt att kunna erbjuda dig trygg och säker vård och att skapa en positiv och harmonisk atmosfär.

Jag hjälper dig med allt som behövs inom allmänna tandvårdsbehandlingar. Min inriktning är protetik såsom kronor och broar samt allt inom estetisk tandvård. På kliniken gör vi också Apnéskenor. Både jag och Karina har stor erfarenhet av alla typer av behandlingar och patienter med olika omfattande vårdbehov.

Homayon Gohari

HOMAYON GOHARI TANDHYGIENIST

Jag är en IT kille i grunden men det hindrade mig inte från att förverkliga drömmen om att någon dag jobba inom tandvård. Jag tog examen 2009 och nischade mig  inom paradotit (tandlossningssjukdom) och det ångrar jag inte en sekund.  Jag älskar jobba med människor och vill göra skillnad. Lyssnar ni på mina tips och råd får ni behålla en fin tandstatus livet ut.