Personalen

Vilka är vi?

Vi som efterträder Johan heter Karina och Vano. Vi kommer göra allt vi kan för att se till att fortsatta i samma goda anda och att erbjuda de bästa behandlingarna inom tandvård. Varmt välkommen till oss > .Vi är glada över att Johan kommer finnas kvar på praktiken ett par dagar varje månad. Vi vill gärna dela en hälsning från Johan>.

 

“Kära patienter och vänner som dom flesta blivit genom åren!

– Johan Drejer

TANDLÄKARE Karina Toro

2009 tog jag min tandläkarexamen från Umeå universitet. Efter en kort period på Folktandvården i Stockholm har jag jobbat som konsult på olika privata tandläkarmottagningar.

Där har jag haft förmånen att träffa en mängd olika patienter och fått se och lära mig mycket, jag har utfört omfattande behandlingar med gott resultat. Under tiden har jag hela tiden vidareutbildat mig inom olika områden.

Jag har en bred bas och är intresserad av framförallt rotfyllningar och kirurgi såsom implantat, krångliga visdomständer och allt annat inom det området.

Att arbeta noggrant och vara lyhörd gentemot mina patienter, med respekt och varsam hand utföra ett bra arbete är väldigt viktigt för mig.

TandlÄkare Vano Naseh

2009 tog jag min tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm. Efter att ha jobbat ett par år både inom Folktandvården och på privata mottagningar startade jag min egen klinik strax utanför Stockholm och där jobbade jag fram till nu.

Mötet mellan människor, att lyssna in och hjälpa dig som patient med varje specifikt behov är något som jag brinner för.

För mig är det väldigt viktigt att kunna erbjuda dig trygg och säker vård och att skapa en positiv och harmonisk atmosfär.

Jag hjälper dig med allt som behövs inom allmänna tandvårdsbehandlingar. Min inriktning är protetik såsom kronor och broar samt allt inom estetisk tandvård. På kliniken gör vi också Apnéskenor. Både jag och Karina har stor erfarenhet av alla typer av behandlingar och patienter med olika omfattande vårdbehov.

Johan Drejer Tandläkare

Tandläkare Johan Drejer har lång erfarenhet av yrket och genomgått många utbildningar sedan starten 1986.

NONA SAENCHAI TANDHYGIENIST

Legitimerad tandhygienist från Umeå Universitet arbetade innan dess som tandsköterska.

Eva Korn Receptionist

Det är mig ni oftast kommer att prata med i telefon. Har tidigare erfarenhet inom kontor, ekonomi och serviceverksamhet.

Josephine Lindevall Tandsköterska

Utbildad tandsköterska i Växjö tog sin examen 2016. Har innan dess arbetat inom barn- och åldringsvård. Fn barnledig.

Elisabeth Unger Tandsköterska

Vikarie under Josephines barnledighet. Mycket erfaren med specialist på att hjälpa tandvårdsrädda och andning.

Lisa Lindblom Tandsköterska

Sköterska sedan många år. Lång erfarenhet av barn- och vuxentandvård.