En Hälsning från Johan

“Kära patienter och vänner

som dom flesta blivit genom åren!

Efter mer än 25 år på Bysistorget har jag och min kollega Anita bestämt oss för att lämna över till yngre förmågor. Vi har länge letat efter några som vill fortsätta i samma anda som vi gjort, med personlig service och kunna erbjuda all sorts tandvård samt även ta hand om alla ni tandvårdsrädda som inte är så jätteförtjusta i att komma hit.

Alla journaler och garantier finns kvar och vi kommer fortsätta kalla som vanligt om du inte meddelar oss annat.

Dom som tar över heter Karina Escobar och Vano Naseh och har lång erfarenhet med allmäntandvård och kirurgi och driver för närvarande en privat mottagning i Strängnäs.

Jag kommer att arbeta full tid till sista augusti ut och sedan finnas tillgänglig som konsult under resten av året och ska göra mitt bästa för att ni ska bli väl omhändertagna i framtiden också. Fram till dess kommer Karina och Vano finnas på praktiken så ni får träffa dom och vi får en smidig överföring och ta hänsyn till allas olika önskemål hur ni vill ha det.

Jag är också glad att min personal med Tandhygienist Nonna Saenchi, min receptionist Eva Korn, min sköterska Josephine Lindevall ( som dock ska ha barn i april) , under tiden hjälper Elisabeth Unger mig. Även Lisa Strömberg , Anitas sköterska kommer vara kvar.